Женските комари се примамват изцяло от човешките протеини в кръвта, като за

...
Женските комари се примамват изцяло от човешките протеини в кръвта, като за
Коментари Харесай

Хората с коя кръвна група са „най-вкусни“ за комарите?

Женските комари  се примамват напълно от  човешките протеини в кръвта , като за тях  някои са " по-вкусни " от други , оповестява сръбският " Курир ".

Както има хора, които са по-привлекателни за комарите, така има и такива, които тези жадни инсекти заобикалят. А точно, както твърди университетът на Флорида, един от водещите фактори е нашата кръвна група.
 7 обстоятелството за комарите, които евентуално не знаете  7 обстоятелството за комарите, които евентуално не знаете  7 обстоятелството за комарите, които евентуално не знаете  7 обстоятелството за комарите, които евентуално не знаете
Хората с кръвна група  В са „ златната среда “.

Изследванията демонстрират, че хората с  нулева кръвна група са най-предпочитани от тези инсекти и са два пъти по-привлекателни от тези с кръвна група А, които нормално са избягвани от комарите.

Ех, не щеш ли в живота отхвърлянето може и да е мотив за наслада...
 7 култивиран растения, които ви оказват помощ да се отървете от комарите  7 култивиран растения, които ви оказват помощ да се отървете от комарите  7 култивиран растения, които ви оказват помощ да се отървете от комарите  7 култивиран растения, които ви оказват помощ да се отървете от комарите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР